Protectia pielii tale de razele solare

Protectia  pielii tale de razele UVA-UVB este importanta pe tot parcursul anului, dar in special in sezonul estival cand isi ating punctul culminant.

Indiferent daca te afli la mare sau nu, inainte sa pleci afara este foarte important sa te dai cu crema cu factor de protectie solara. In functie de pigmentul pielii exista creme cu factor de protectie scazuta, medie sau foarte ridicata.

Acestea se aplica cu 30 de minute inainte de expunerea la soare si reaplicati frecvent, mai ales dupa baie sau stergerea cu prosopul (in cazul in care sunteti la mare).  Evitati expunerea prelungita la soare si mai ales in timpul amiezii, intre orele 11-16.

Echipa Leacul iti recomanda produse de inalta calitate care iti asigura un bronz frumos si sanatos.

Persoanele care au o piele mai inchisa la culoare si nu sunt pigmentate sau sunt putin pigmentate le recomandam emulsia de plaja cu factor de protectie medie de 25 de la Cosmetic Plant.

12878- (1)

Daca esti printre cei care au tenul alb si pigmentat atunci e foarte important sa foloseste creme cu factor de protecte mare, de  50, in special in primele zile ale expunerii la soare. Va recomandam crema de la Cosmetic Plant cu factor de protectie 50:

Copii au pielea sensibila si implicit au nevoie de protectie mare. Exista o gama de creme special creata pentru acestia. Va recomandam Emulsia Spray speciala pentru copii de la Cosmetic Plant cu factor de protectie 50:

21138- (1)

Cei care au pielea inchisa la culoare sau sunt deja bronzati pot opta pentru o emulsie cu factor de protectie scazuta, pentru accelerarea bronzului. Noi va recomandam Emulsia pentru accelerarea bronzului de la Cosmetic  Plant cu factor de protectie 10.

19287- (1)

Dupa plaja, pentru a calma pielea expusa la soare si pentru a nu va ustura, sau inrosi pielea va recomandam sa folositi emulsia mentolata special pentru a calma pielea. Recomandarea noastra este tot un produs Cosmetic Plant:

7962- (1)

 

Ne place sa avem pielea bronzata, insa sa nu uitam cat de importanta e protectia pielii.

 

Articol realizat de Lavinia Tintaru – Echipa Leacul.ro

2 păreri la “Protectia pielii tale de razele solare

  1. Johna130

    Excellently written writeup, doubts all bloggers offered the same content material because you, the internet is actually a greater location. Please maintain it up! ffdefeadekgd

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>